Nyhed

Liam Gallagher bekræfter: Nyt Oasis-album på vej

Liam Gallagher afslører, at et nyt Oasis-album er færdigt, men broren er tavs

Oasis' ene halvdel Liam Gallagher har i weekenden på mediet X bekræftet, at et nyt Oasis-album er lige på trapperne. Annonceringen kommer kort efter, at gruppen melder udsolgt på hele deres britiske genforeningsturné.

I et opslag på X har Liam Gallagher svaret en fan, der spørger, om et nyt album er på vej, med følgende: "Yep. Det er allerede færdigt." En anden fan skriver ligeledes: "(...) føler der er et album i luften?," hvortil Liam Gallagher har svaret: "Det er i kassen, mate, fuck luften". Det er endnu ikke blevet bekræftet af duoens andet medlem, broren Noel Gallagher, hvorvidt dette passer, eller om Liam Gallagher blot laver sjov med sine fans.


Oasis drager næste år på deres første turné i 15 år, siden et stort skænderi mellem de to brødre førte til bandets splittelse tilbage i 2009. Siden turnéen blev annonceret har der været massiv rift om billetterne. I en pressemeddelelse, som blandt andre NME har modtaget, fremgik det, at mere end 10 millioner fans fra 158 lande forsøgte at købe billetter til de 17 annoncerede koncerter. Ifølge pressemeddelelsen havde samtlige billetplatforme ”svært ved at klare det, hvilket resulterede i utrolig frustration og skuffelse for de fans, der ikke fik billetter efter at have været i kø i timevis”. Som opfølgning på den store efterspørgsel annoncerede bandet for nyligt, at de tilføjer to ekstra shows på Wembley Stadium til turnéen.  

Læs også: Dynamisk prissætning på Oasis-billetter skaber vrede blandt fans

 

ANNONCE