Nyhed

Manden bag nogle af de største Eagles-hits er død

Den amerikanske sanger og sangskriver er afgået ved døden i en alder af 78 år

Den amerikanske sanger, sangskriver og skuespiller John David Souther er afgået ved døden i en alder af 78 år. Kunstneren, der blandt andet er kendt for sit samarbejde med bandet Eagles og Linda Ronstadt, døde fredfyldt i sit hjem i New Mexico den 17. september.

JD Souther blev i 2013 en del af sangskrivernes Hall of Fame og erklæret "en hovedarkitekt af Southern California-lyden og en stor indflydelse på en generation af sangskrivere." Kunstneren samarbejdede med blandt andet det amerikanske rockband Eagles på deres store hits "James Dean", "Best of My love" og "New Kid in Town". Derudover har han også samarbejdet med Linda Ronstadt og var i 70'erne med til at producere og skrive sange for det multiplatin-vindende album Don't Cry Now, hvorpå han blandt andet skrev "Faithless Love" og "Heart Like a Wheel". 

Som solomusiker har JD Souther dog også haft succes og udgivet hele otte album, heriblandt You're Only Lonely, hvorpå sangen af samme navn fik enorm succes. JD Souther var sidst albumaktuel med Tenderness fra 2015, men udgav i år også livealbummet Hanging By A Thread - Live West Hollywood'76, der indeholder hits fra kunstnerens debutalbum John David Souther og det andet album Black Rose


JD Souther var netop på vej ud på turné med sanger Karla Bonoff med start den 24. september i Phoenix og gennem det nye år. Denne vil naturligvis blive aflyst.

Michael Jacksons bror er død

ANNONCE