Nyhed

*NSYNC-medlem om mulig genforeningsturné: "Det er helt klart en mulighed"

CBS News har interviewet *NSYNC-medlem, Lance Bass, som åbner op for muligheden for en genforeningsturné

Allerede i slutningen af 2023 begyndte rygterne at svirre om en mulig genforening af *NSYNC i forbindelse med deres deltagelse ved MTV Video Music Awards. Nu har det amerikanske tv- og radionetværk CBS News haft besøg af *NSYNC-medlem, Lance Bass, der virker positivt stemt over for en mulig genforening af det amerikanske boyband. 

Den populære gruppe, bestående af Lance Bass, JC Chasez, Joey Fatone, Chris Kirkpatrick og Justin Timberlake, har de seneste år delt små momenter af genforening. I 2023 udgav de, foruden at overrække en pris til MTV VMAs, singlen "Better Place" til filmen Troll, og tidligere i år forenede Justin Timberlake hele holdet under en optræden i Los Angeles. 

I forbindelse med de små genforeningsmomenter bliver Lance Bass i interviewet med CBS News spurgt ind til, hvorvidt en genforeningsturné med bandet er en mulighed:  


"Det er helt klart en mulighed. Vi har haft det sjovt de sidste par år med Trolls-filmen. Det har været fedt at være tilbage med de fyre," siger han og tilføjer: 

"Så vi diskuterer, hvad fremtiden kan bringe. Det vil tage os lidt tid, så hav tålmodighed med os. Vær tålmodig." Han afslutter interviewet med at understrege, at fremtiden ser lys ud for *NSYNC. 

Artiklen fortsætter under videoen


@cbsmornings Is there an *NSYNC reunion in the works? @Lance Bass says it's "looking very good" — but asks fans to be patient. #nsync #nsyncreunion #lancebass ♬ original sound - CBS Mornings

Efter gruppens største hit "Bye Bye Bye" ramte soundtracket til Deadpool & Wolverine i år, har sangen fået en genopblomstring og har endda fået sin egen TikTok-trend kaldet "Deadpool dance". Derudover har singlen sneget sig ind på Spotifys britiske top 50-liste.

Næste år kan bandet fejre deres 30-års jubilæum, hvilket velsagtens kunne være en anledning til en ny turné.


Den eneste gang GAFFA har anmeldt *NSYNC var i forbindelse med albummet Celebrity fra 2001, som høstede fire stjerner af GAFFAs anmelder. 

LÆS OGSÅ: IKONISK COMEBACK: *NSYNC annoncerer første nye single – i over 20 år

ANNONCE