Nyhed

Paris Hilton er ikke alene: Her er 12 realitystjerner, der har forsøgt sig i musikkens verden

Fra GAFFA-pris-nomineringer til topplaceringer i Melodi Grand Prix. Vi har samlet en liste over 12 realitystjerner, der har forsøgt sig i musikkens verden

Det er efterhånden ikke noget nyt, at flere realitystjerner også forsøger sig i musikkens verden. I anledning af Paris Hiltons netop udkomne album, Infinite Icon, dykker GAFFA ned i en tilsyneladende udbredt tendens.  Derfor bringer vi nu vores bud på en liste over de mest bemærkelsesværdige realitystjerner, der har forsøgt sig i musikkens verden. Mens nogle blot endte som fodnoter i den store musikhistorie, er andre måske lidt mere vellykkede. Listen er overraskende lang og temmelig mangfoldig og byder derfor på alt fra selveste Kim Kardashian til Fie Laursen. God læse- og lyttelyst!

1. Kim Kardashian – kendt fra Keeping Up with the Kardashians
Tilbage i 2011 snuste den amerikanske realitystjerne og iværksætter Kim Kardashian kortvarigt til musikindustrien. Det blev dog kun til én sang med titlen "Jam (Turn It Up)". Det lader til, at Kim K indså, at der var større karrieremuligheder for hende i realityverden, hvor hun allerede havde stor succes som den anden ældste søster i den berømte søskendeflok bestående af de fem K'er: Kortney, Kim, Khloé, Kendall og Kylie.


2. Fie Laursen – kendt fra Paradise Hotel, Divaer i Junglen og Ex on the Beach
Fie Laursen fik sit musikalske gennembrud med sangen "Justin". Overraskende nok hittede sangen så stort, at den blev indstillet til GAFFA-prisen 2018 i kategorien "Årets danske hit". Her var hun blandt andre oppe imod store navne som , Gulddreng, Nik & Jay, Medina og Suspekt. GAFFA offentliggjorde musikvideoen til sangen, som kan ses her

3. Sidney Lee – kendt fra lidt af hvert: Blod, Sved og Springskaller, Dagens Mand og som tegneseriefigur i Anders And
Manden med den røde bandana, og den altid solbrændte hud, medvirkede i sangen fra 2019 kaldet "Vafler" sammen med den – nu desværre (også) afdøde – YouTuber Albert Dyrlund. På Spotify har sangen næsten fem millioner afspilninger og musikvideoen på YouTube, kendt for sin skøre og atypiske stil, har knap fire millioner visninger. Som en ekstra lille sidenote er Fie Laursen også med i musikvideoen. Se Sidney Lee, Albert Dyrlund og venner folde sig ud som musikanter her:


4. Elvira Pitzner – kendt fra Diamantfamilien
Den nu højgravide søster fra Diamantfamilien har den seneste tid været igennem en turbulent periode med en kompliceret skilsmisse og en fængsling i Dubai. Før denne turbulente periode forsøgte hun sig blandt andet med en musikkarriere ved siden af realitylivet og har udgivet sangene "Perfect" og "Os To" fra 2018 samt "Blow Me Away" fra 2017.


5. Amalie Szigethy – kendt fra Paradise Hotel, Divaer i Junglen og meget mere
De fleste kender nok Amalie Szigethy fra Paradise Hotel, men "sangeren Amalie" er måske en anelse mindre berømt. Ikke desto mindre udgav Szigethy sin første og eneste single "Du & Jeg" tilbage i 2010. Sangen kom endda med på albummet "Absolute Hits 2010" som nummer 34. Siden har den fået en lille opgradering i 2024 som: "Du & Jeg 2024 version."

6. Linse Kessler – kendt fra Familien fra Bryggen og Gustav og Linse på udebane
Dyrevennen fra Bryggen har mange jern i ilden. Udover at kæmpe for dyrs rettigheder, lave produkter til kæledyr og medvirke i film, serier og podcasts, har hun også lavet sangene "Lidt for Blond", "Knallert", "This Is for the Ladies", "Jeg er vild med alt på Bryggen" og "Stop the Killing", som alle er tilgængelige på hendes kunstnerprofil på Spotify.


7. Kim Zolciak – kendt fra Real Housewives
Selvom man er hjemmegående "housewife" i et af USAs rigeste kvarterer, kan man godt finde både tid og lyst til at producere musik. Hendes mest afspillede sang på Spotify, "Tardy for the Party – Original", har opnået stor succes med over én million afspilninger. Janteloven er tilsyneladende ikke eksisterende, ligesom at selvtilliden heller ikke fejler noget på tracket "Google Me" - Zolciaks mest kendte sang.


8. Sigmund – kendt fra Paradise Hotel, Divaer i Junglen og Good Luck Guys
Med sit skøre, men kærlige alter ego "Grete" blev Sigmund kendt fra Paradise Hotel. Det fremkommer derfor ganske naturligt, at Sigmund har lavet en sang med samme titel, nemlig nummeret "Grete". Hans mest afspillede sang på Spotify er dog "Spotlightet venter" med knap 3000 afspilninger. Der er dog også det finurlige fakta om Sigmund, nemlig at han stillede op i Dansk Melodi Grand Prix i 2019 og kom på en tredjeplads med sangen "Say My Name". Se hans optræden her:

Året forinden deltog han tilmed i X-Factor, hvor han nåede hele vejen til semifinalen. Dermed er Sigmund angiveligt den på listen, som har lavet mest musikrelateret ved siden af karrieren i Paradise, Divaer i Junglen og Good Luck Guys.


9. Boris Laursen – kendt fra Divaer i Junglen, Paradise Hotel og (selvfølgelig) som Fie Laursens bror
Ligesom sin lillesøster Fie har Boris Laursen, udover at medvirke i diverse realityprogrammer, også forsøgt sig med musikken. På Spotify har han udgivet sangene "Jaloux" med over én million streams og "Psyko" med lidt over 200.000 streams.

10. Kelly Osbourne – kendt fra The Osbournes
Kelly Osbourne, datter af Ozzy Osbourne, har haft nogen succes som musiker. Hendes mest hørte sang på Spotify er "Changes", som har mere end otte millioner afspilninger. Hun har tilmed turneret i Europa sammen med sin far.


11. Kris Jenner – kendt fra Keeping Up with the Kardashians
Hold fast! For Kim Kardashian er ikke den eneste Kardashian på listen. Moren til Kardashian/Jenner-søstrene forsøgte sig nemlig også i musikbranchen med julesangen "Jingle Bells", som hendes ældste datter Kourtney Kardashian (altså endnu en fra den berømte, amerikanske familie) samt Travis Barker også medvirker på. Sangen udkom i 2021 og har - på trods af, at det lyder knap så fortrinligt, hvis man skal være ærlig - over en million afspilninger på Spotify.


12. Heidi Montag – kendt fra The Hills
Heidi Montag indtager streaming-tronen blandt listens realitystjerner. Hendes sang "I'll Do It" har nemlig mere end 57 millioner afspilninger på Spotify, og som kunstner har hun faktisk over én million månedlige lyttere. Sangen "I'll Do It" er udgivet i tre versioner i form af en original version, en "speed up" og endelig en "slowed down" version. Hør originalen her:

LÆS OGSÅ: Skandaledronningen er tilbage!


ANNONCE