Nyhed

Terese konfronterer sin indre kritiker på ny single

Terese synger om den lille kritiske stemme i sit hoved på ny single

Det er et år siden, at den spirende sanger Terese udgav sit debutalbum Jeg' træls, du' nice. Nu er hun klar med sin nye single "Lille stemme", hvor hun står ansigt til ansigt med sin indre kritiker.

"Lille stemme" portrætterer følelsen af at gå rundt med en lille, kritisk stemme i hovedet, der konstant forsøger at overbevise én om, at man ikke er tilstrækkelig. "Jeg drømmer om at frigøre mig fra fordomme, både mine egne og andres, samt fra selvtvivlen," fortæller Terese i en pressemeddelelse og tilføjer: "Musikken fungerer som en peptalk til mig selv om at slippe tvivlen og stå stærkt”.

Sangeren har hentet inspiration fra kunstnere som Aldous Harding, Men I Trust og Steve Lacy på den nye single, hvor klaver, akustisk guitar og trommer spiller en central rolle. Singlen er produceret af samarbejdspartneren Mads Bunch Johansen og skrevet sammen med Nicolai Noa, der også går under kunstnernavnet Løsgænger:


"Det er megafedt at have nogle gode samarbejdspartnere at spille op imod, som kan udfordre mig lidt – både sangskrivnings- og produktionsmæssigt. Det at have nogle, der kan spotte nogle vinkler, man selv havde overset. Idéen om den ’lille stemme’ startede f.eks. som en sætning i et vers, men endte som det bærende element i omkvædet," uddyber Terese om samarbejdet i pressemeddelelsen.

Den danske sanger var i 2022 en del af GAFFAs "Hold øje med" og udgav sidste år debutalbummet Jeg' træls, du' nice, der blandt andet indeholder "Du' sommer", som gik i rotation på P4. Debutalbummet fik fire stjerner fra GAFFAs anmelder, der sagde: "Det er dejligt direkte og er med til at nedbryde andres glansbilleder."

Lyt til den nye single her:


Terese er ik’ træls på debutalbum

ANNONCE