Nyhed

Thor Farlov afslører næste store live nedslag

Forud for sin udsolgte koncert i Store Vega i aften, annoncerer sangeren nu en ny koncert K.B. Hallen næste år

Der er fart på Thor Farlov, der i aften spiller en udsolgt koncert i Store Vega i København. Nu har sangeren afsløret sit næste store live nedslag, som bliver en koncert i K.B. Hallen den 4. april i 2025. Herom fortæller sangeren i en pressemeddelelse: 

"Det er helt vanvittigt, hvor langt vi er nået. Det her er større, end jeg nogensinde havde drømt om. Min mission har altid været at skabe en oplevelse, der efterlader folk med et smil, og det fortsætter vi med i K.B. Hallen."

Koncerten i Store Vega, der blev udsolgt på under en uge, falder vel oven på en travl sommer for Farlov, der har spillet koncerter på landets største festivaler og markeret sig på den danske hitliste med blandt andre det 14 millioner streamede sommertrack "Alt det (feat. Noah Carter)" og TikTok-hittet "Hej". I maj gæstede han rapperen Kundo på "Noget sir mig", der i skrivende stund har 4,5 millioner streams på Spotify. 


I 2020 udgav Thor Farlov sit solodebutalbum Nye Minder, som fik en firestjernet anmeldelse af GAFFA og følgende ord med på vejen: 

”Thor Farlov er godt på vej ned ad stien som solokunstner. Han skal liiige tage et lille skrivekursus til de sangtekster. Alt i alt lyder han dog som så mange aspirerende solo-debutanter. Det hele er lidt rodet og ubeslutsomt, men langt hen ad vejen kan man mærke, hjertet og kraften er med. Farlov skal nok komme langt, hvem ved, måske en dag længere end Citybois".

Varm op til koncerten med Thor Farlovs "Alt Det (feat. Noah Carter): 


 

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Vibes og karaoke-vokal


 

ANNONCE