Nyhed

Toto kan ikke få nok af Danmark - annoncerer to koncerter i 2025

Toto vender tilbage til Danmark på kommende turné

Det legendariske band Toto, aka The Dogs of Oz, har i år opnået en milepæle i form af en diamantcertificering af megahittet "Africa" fra albummet Toto IV, som gives for over 10 millioner solgte eksemplarer eller streamede albumenheder. Det fejrer bandet med en turné i 2025, der både tager dem forbi Forum Horsens og Royal Arena i København. 

Bandet, anført af Steve Lukather og Joseph Williams, har de sidste par år gennemgået en genoplivelse og blomstrende succes af deres gamle hitkatalog, der udover "Africa" også består af numre som "Rosanna" og "Hold The Line", der hver dag bliver spillet mere end tre millioner gange om dagen på streamingtjenesten Spotify.

Toto er reinkarneret som The Dogs of Oz med den nuværende livebesætning bestående af Steve Lukather (guitar/vokal), Joseph Williams (vokal), Greg Phillinganes (keyboard / vokal), Shannon Forrest (trommer), John Pierce (bas), Warren Ham (horn / percussion / vokal) og Dennis Atlas (keyboards / vokal). Til de kommende koncerter får de også besøg af den amerikanske sanger Christopher Cross.


Vi skal kun to måneder tilbage i kalenderen for at finde Totos sidste optræden i Danmark, da de gæstede Tivoli Friheden i Aarhus til en femstjernet koncert, hvor de havde medbragt alle de velkendte kæmpehits. Om koncerten sagde GAFFAs anmelder: "Ekvilibrisme på højt plan og nogle udødelige evergreens."

Toto var sidst albumaktuelle med studiealbummet XIV, der var den første udgivelse fra bandet i otte år. 

Koncerterne finder sted næste år den 21. februar i Horsens og den 22. februar i København. Billetsalget starter fredag den 13. september klokken 10. Billetterne kan findes her til Horsens og her til København.


Total opvisning med inkluderet hitparade

ANNONCE