Nyhed

UVENTET: Nyt album fra Sophie udgivet tidligere end planlagt

Albummet skulle egentligt udkomme fredag, men er nu allerede tilgængeligt

Det nye og længeventede selvbetitlede album fra den banebrydende hyper-pop kunstner Sophie er blevet tilgængeligt tidligere end forventet. Albummet skulle ellers først være udkommet i morgen, fredag den 27. september, men udkom allerede i går på diverse streamningtjenester. Albummet markerer afslutningen på tre års musikalsk ventetid siden musikerens tragiske død og indeholder 16 numre, der omfatter samarbejder med mange af kunstnerens nære venner, beretter det amerikanske medie NME.

Sophies familie og samarbejdspartnere annoncerede tidligere på sommeren, at de ville færdiggøre det pågældende album, som Sophie arbejdede på ved sin død i 2021. Det nye album indeholder gæsteoptrædener fra navne som Kim Petras, Bibi Bourelly og flere andre, som alle har haft en tæt forbindelse til kunstneren. Albummets første singler, som har været tilgængelige i et stykke tid, inkluderer "Reason Why" med Kim Petras og BC Kingdom samt "Berlin Nightmare."

Produceret af Sophies bror og mangeårige samarbejdspartner, Benny Long, forsøger albummet, ifølge NME, at samle trådene fra kunstnerens ufuldendte værk og skabe et værdigt farvel til en af de mest innovative stemmer inden for hyper-pop. Kim Petras, som har arbejdet sammen med Sophie adskillige gange, har i et interview udtrykt sin dybe respekt for albummet og beskrevet det som et sidste "farvel" til en kunstner, der omdefinerede popmusikken.


Selvom albummet oprindeligt var sat til udgivelse i morgen, kan albummet allerede høres nu. Lyt her:

LÆS OGSÅ: Fremtidens popstjerne er her allerede


ANNONCE