Nyhed

Weezer fejrer jubilæum med koncertfilm

Gruppens debutalbum fejrer 30 års jubilæum i stor stil

Det blå selvbetitlede debutalbum Weezer fra 1994, fylder i år hele 30 år. Det er indtil videre blevet fejret af gruppen med turnéen Voyage To The Blue Planet og annonceringen af en jubilæumsudgave af albummet, der kan streames fra den 1. november. Nu fortsætter fødselsdagsfejringen med en koncertfilm ved navn Weezer's Voyage to the Blue Planet: The Concert Film.

Weezer annoncerede nyheden gennem deres X-profil med teksten: "Et lille skridt for mennesket, et kæmpe spring for Weezerkind. Den 13. og 14. oktober præsenterer vi en helt særlig koncertfilm fra The Voyage to the Blue Planet Tour (optaget ved showet i Boston). For jer, der ikke kunne nå at komme med på turnéen, er det nu jeres chance for at fejre 30 år med det blå album sammen med os! Find popcornene frem, og få fat i dine early bird-billetter på @momentworld inden kl. 12.00 PT i morgen. Vi ses den 13. og 14. oktober!"

Annonceringen af den kommende koncertfilm kommer i kølvandet på Weezers annoncering af en genudgivelse af debutalbummet tidligere på måneden. Den opdaterede version kommer, ifølge NME, til at indeholde hele 36 uudgivne numre fra gruppen. 

Weezer fik deres debut med albummet tilbage i 1994, hvor især sangene "Say It Ain't So" og "Buddy Holly" fik stor succes. Siden da har gruppen udgivet 14 studiealbums, senest tetralogien SZNZ fra 2022 bestående af Spring, Summer, Autumn og Winter. Northside annoncerede Weezer som et af de store hovednavne, for hvad der skulle have været Northside 2020, men grundet corona blev koncerten aflyst, og vi har derfor endnu ikke set Weezer live i Danmark.


WEEZER-INTERVIEW: ”Rivers er bare en sangskrivermaskine”

ANNONCE