Nyhed

NorthSide klar med de første navne

GAFFA.dk – alt om musik

Green Day, Weezer, Lukas Graham og Mew er de første hovednavne til NorthSide 2020.

NorthSide har netop annonceret de første hovednavne, der byder på internationale såvel som nationale rock- og popstjerner. Hovednavnene tæller Green Day, Weezer, Lukas Graham og Mew, der har fået følgeskab af de to danske sangerinder Mags og Mekdes.

Green Day spillede sidst i Danmark i 2013, men i kølvandet på deres kommende album Father Of All..., der udgives i 2020, får de danske fans nu mulighed for at opleve punk-popstjernerne, når de går på scenen til NorthSide 2020.

LÆS OGSÅ: Billie Joe Armstrong afslører detaljer om nyt Green Day-album


Det alternative rock-band Weezer, der i sin tid debuterede med det ikoniske The Blue Album, er også er pladeaktuelle til næste år – med deres 14. album Van Weezer – og kan også opleves på NorthSide-scenen.

Lukas Graham, der i fredags udgav singlen "Lie", spillede sidste gang i Ådalen i 2016, og nu vender de tilbage til NorthSide til næste år.

Mew fejrer 15-års jubilæum for albummet And The Glass Handed Kites i 2020 og optræder på Aarhus-festivalen til næste år.


R&b-sangerinden Mekdes vandt i august Live Camp-prisen på Smukfest, mens elektropopkunstneren mags i år blandt andet har hittet med sangen “You’re in His Bed, I’m in His Head”.

2020 markerer samtidig den sidste gang, at NorthSide bliver afholdt i Ådalen, da festivalen fra 2021 bliver rykket til Eskelunden.

Spilledagene for de første hovednavne på NorthSide 2020 ser ud som følgende:


Torsdag den 4. juni: Green Day, Weezer
Fredag den 5. juni: Lukas Graham, Mekdes
Lørdag den 6. juni: Mew, Mags

LÆS OGSÅ: NorthSide uddeler hold kæft-bolsjer

"Første række artister er lige præcis formlen på, hvordan musikprogrammet på NorthSide skal være skruet sammen: Et solidt line-up af ikoniske verdensstjerner, side om side med nogle af de største unge talenter i dansk musik, som vi vurderer er lyden af i morgen. Ude i horisonten venter mange flere navne og oplevelser til plakaten, men med disse kunstnere er vi kommet virkelig godt fra start," siger festivalchef for NorthSide, Brian Nielsen.


NorthSide 2020 afvikles i Ådalen ved Aarhus i dagene 4.-6. juni 2020, og billetter kan købes her.

ANNONCE