Nyhed

Geri Halliwell fordømmes (igen)

- kan regne med bøde efter skandaløs optræden i Rom

Som vi kunne berette forleden, vakte den tidligere Spice Girl Geri Halliwell både opsigt og forargelse, under et modeshow i Den Evige Stad, Rom. Forargelsen fører nu sandsynligvis også til et bødeforlæg til den fregnede sangerinde. Politiet i den italienske metropol er imidlertid ikke sure over selve udførelsen af Geri’s show – det var mere afslutningen af showet, en afslutning der som bekendt foregik i den ældgamle – og smukke - Bernini-brønd, for enden af Den Spanske Trappe. Der er nemlig et – grænsende til det sygelige – forbud mod at bade i Roms mange fontæner og springvand, og ifølge The Sunday Mirror, har man ikke tænkt sig at slække på reglerne, bare fordi en engelsk popstjerne kommer til byen.

Når man er SÅ intenst forhippet på at skræmme folk fra at bade i byens springvand, skyldes det ikke mindst den gamle Federico Fellini-film, La Dolce Vita, fra 1960 - hvori Marcello Mastroianni og flotbarmede Anita Ekberg netop har et stormfuldt kyssemøde i den verdensberømte Trevi Fontæne – et af filmhistoriens helt store romantiske øjeblikke, som i de efterfølgende år blev kopieret af ALT for mange lystne turister.


En romersk politi-talsmand udtaler derfor til Sunday Mirror: ”Det er ulovligt at hoppe i byens fontæner, basta. Og hvis HUN (Geri) kan gøre det, hvorfor skulle andre så lade være? Ergo må vi retsforfølge hende. På plussiden: eftersom hele hurlumhejet blev vist live på tv, bliver det meget let at samle bevismateriale”. Talsmanden fortæller endvidere, at man rent faktisk forsøgte at få sangerinden i tale umiddelbart efter showet, men ingen cigar: hun havde allerede forladt byen.


ANNONCE