Nyhed

Stadig billetter til storkoncert i Århus

Veteranerne Sort Sol møder etablerede Love Shop og fremadstormende Jupiter Day og Carpark North

Der er stadig ledige billetter til, hvad der må betegnes som forårets største rockkoncert i Jylland, nemlig den firdobbelte koncert med Sort Sol (billedet), Love Shop, Jupiter Day og Carpark North i Scandinavian Congress Center i Århus i aften, 5. april.

Ved koncerten mødes nogle af de ældste og yngste talenter på den danske rockscene, fra veteranerne Sort Sol, der i år fejrer 25-års jubilæum, over Love Shop, som nu seks album på bagen siden debuten i 1990, til de unge fremadstormende Jupiter Day, der udgav deres debutalbum tidligere på året, og Carpark North, som endnu kun har udsendt en demo-cd.


Carpark North må med deres melodiske og let storladne rock dog siges at være et navn, den danske musikbranche har store forventninger til. De har allerede haft solide P3-hits med "Transparent And Glasslike" og "There’s A Place", og d. 23. marts fik de noget af en ilddåb, da de spillede i et udsolgt Forum for omkring 10.000 mennesker som erstatning for sygdomsramte Jupiter Day ved den store koncert, hvor også Saybia, Allan Vegenfeldt og D-A-D spillede.


Sort Sol og Love Shop kan desuden opleves ved dobbeltkoncerter i Magasinet i Odense 6. april og i Store Vega både d. 12 og 13. april. Både Jupiter Day og Carpark North er desuden på forårsturnéer rundt i landet.

På GAFFA Online kan du i øvrigt løbende følge med i vores føljeton om Sort Sol i forbindelse med gruppens 25-års jubilæum.


ANNONCE