Nyhed

Michael Jackson på krykker

Popkongen bidt af edderkop

Michael Jackson gør det let at være nyhedsskribent. Er der ikke andet at skrive om, eller vil man bare springe over, hvor gærdet er lavest, kan man altid regne med nyt fra Jackson-lejren. I sidste uge gjorde han sig bemærket ved at svinge sin ni måneder gamle søn ud over balkonen på et hotel i Tyskland, hvilket fik Rod Stewart til at nægte at bo på samme hotel, da han ikke ville risikere at få et barn i hovedet.

Denne uges absurde Wacko Jacko-historie lyder som følger: Jackson dukkede op til en retssag iført hvidt satintøj, en enkelt hvid sok og krykker. Jackson er i gang med en retssag, hvor sagsøgeren kræver 21 millioner dollars af Jackson, fordi den selvproklamerede king of pop aflyste en stort anlagt millennium-koncert.

Da Jackson blev spurgt om, hvorfor han var iført en enkelt hvid sok og krykker, svarede han: "Det er et edderkoppebid. Det er virkeligt slemt. Hvis jeg viste det til jer, ville I blive chokeret. Det gør meget ondt lige nu."

Efter afhøringen fjollede Jackson rundt til ære for fotograferne; der blev skåret ansigter, og på et tidspunkt lavede Jackson djævlehorn med sine fingre over hovedet.


ANNONCE