Nyhed

Se vinderne af ny U2-opsamling

10 heldige vindere

U2 udsender mandag den 4. november deres andet opsamlingsalbum. ”Best Of 1990-2000”, der, som titlen antyder, indeholder bandets største bedrifter fra 90’erne, men der er også sneget sig de to nye sange ”Electrical Storm” og ”The Hands That Built America” ind.

Du har nu muligheden for at vinde opsamlingen, som vi har 10 eksemplarer af i et begrænset oplag med en bonus-cd med B-sider og remixes, en bonus-dvd, samt mange sjældne billeder af hof-fotografen Anton Corbijn.

Vi spurgte om,
Hvem har U2 aldrig indspillet med ?

Det rigtige svar er:
Frank Sinatra
Dette var der ikke mange der havde svaret rigtig på, men den er god nok, omend lidt tricky da det kun er Bono der har indspillet med Frank Sinatra.

Følgende 10 havde svaret rigtig, og kan forvente at modtage albummet i denne uge:

Lene Beyer,
2000 Frederiksberg

Anne Nørholm Simonsen
9900 Frederikshavn

Heidi Jensen
2720 Vanløse

Mads Augustesen
7190 Billund

Tim Jensen
4200 Slagelse

Michael Frydensberg Pedersen
9280 Storvorde

Peter Grønkjær
9000 Aalborg

Morten Suppli
2200 København N

Henriette Spang
2620 Albertslund

Jesper Odgaard
9320 Hjallerup

For nyligt talte GAFFAs Henrik Tuxen med U2-bassisten Adam Clayton, interviewet kan læses i GAFFA december, men herunder kan du allerede nu læse Claytons beskrivelse af sine bandmedlemmer og de faste producere.

Clayton om kollektivet U2

Bono:
- Han er en fantastisk kommunikator. Han elsker at være i brændpunktet og vil gerne være den der når det først. Han er altid nysgerrig. Bono er en person som påtager sig en masse ansvar da han føler sig hjemme i selskab med f.eks. internationale toppolitikere. Han kan tale deres sprog. Hans synspunkter, følelser og engagement reflekterer de meninger vi alle deler. Bono er typen som kan gøre noget aktivt ved dem, og det er både godt og vigtigt.

The Edge:
- Edge er mere betænksom. Han er typen som kan være oppe det meste af natten for at gennemarbejde en guitarfigur. Samtidigt, hvis du kommer til ham med problem og beder om hjælp vil han smide hvad han end måtte have i hænderne for at hjælpe efter bedste evne på en meget stille og reserveret måde.

Larry Mullen Jr.
- Larry er temmelig reserveret.

Adam Clayton:
- Ud fra mit perspektiv er det enten ’in time’ eller ’out of time’ Der er ikke andre optioner.

Brian Eno og Flood (U2s hæderkronede producere, red.):
- De er begge intelligente og udfordrende mennesker. De har altid et lidt andet perspektiv end bandet hvilket har det med at få det bedste frem i os og så kommer de begge med gode idéer. Brian elsker den gode popsang og keder sig meget hurtigt og er ikke bange for at skære igennem. Flood er lidt mindre markant og har arbejdet meget med den industrielle side af gruppens musik.

ANNONCE