Nyhed

Ny storkoncert i Forum

D-A-D, Allan Vegenfeldt, Saybia og Jupiter Day spiller 23. marts

Da D-A-D, Sort Sol, Tim Christensen og Superheroes mødtes til den store koncert i Forum i november 2000, blev det et vendepunkt for danske koncertevents, og succesen er en væsentlig grund til koncerten i Forum lørdag den 16. februar 2002 med Thomas Helmig, Erann DD og Nikolaj Steen, hvortil der nu er næsten udsolgt. Nu præsenteres endnu en stor koncert i Forum med både nogle af de største og mest lovende navne i dansk rock.

Det drejer sig om D-A-D, Allan Vegenfeldt, Saybia og Jupiter Day, der spiller i Forum lørdag d. 23. marts kl. 19-24.


D-A-D udsender deres 8. album "Soft Dogs" onsdag den 20. februar, dagen før de i Roskilde-Hallerne påbegynder en omfattende indendørsturné. "Soft Dogs", som også er 1. single fra albummet, vil være radioerne i hænde på tirsdag den 29. januar. Meldingen om albummet er "classic rock – med hvalrosoverskæg, store bæltespænder og cowboyskjorter". D-A-D afslutter turnéen på hjemmebanen i Forum lørdag den 23. marts.


Allan Vegenfeldt blev med sin solodebut "Free Your Mind", der udkom i november 2001, hilst velkommen tilbage til den danske rockscene efter sin tid som forsanger i ét af dansk rocks flagskibe, The Sandmen. Allan Vegenfeldt er special guest på hele D-A-D-turnéen og har fået to nomineringer (Årets Danske Sanger og Årets Rock Udgivelse) til Danish Music Awards 2002.

Saybia har netop udsendt debutalbummet "The Second You Sleep", som der har været knyttet store forventninger til efter singlerne "Fool’s Corner" og "The Day After Tomorrow", som har ligget i fast rotation på landets radiostationer og allerede har skaffet Saybia et stort publikum. Saybia har allerede modtaget flere priser, heriblandt Årets Nye Navn kåret af GAFFAs læsere og P3-prisen, uddelt af Danmarks Radio, og de er nomineret som Årets Nye Danske Navn ved Danish Music Awards 2002.


Jupiter Day udsender den 4. februar 2002 deres debutalbum af samme navn, og også hertil knyttes der store forventninger. Singlehittet "Empty Space", der er gået forud, har været i heftig rotation på landets radioer, siden den udkom. Jupiter Days spiller særegne og melodiøse rocknumre og storladne symfoniske popballader. Den 2. single fra gruppen, "The Morning After" udsendes til radioerne på tirsdag den 29. januar.


Koncerten sendes på P3 og gennem det europæiske radio- og TV-samarbejde EBU i hele Europa.

Forsalget til koncerten er startet, og der er allerede solgt 4.000 ud af de i alt 10.000 billetter.


ANNONCE