Nyhed

The Simpsons får fint besøg

Mick og Keith besøger den gule familie

Mick Jagger og Keith Richards fra The Rolling Stones er det seneste rockband, der skal medvirker i tegneserien The Simpsons. I afsnittet møder Homer Simpson de to aldrende rockstjerner i en fantasi-rock'n'roll-lejr skriver billboard.com.

Yeardley Smith, som lægger stemme til Lisa Simpson, udtaler om samarbejdet: ”Det var meget spændende. Jeg mener disse folk er større end livet selv. Det er besynderligt at være i samme rum som dem. Man begynder at se dem som mennesker, hvilket jeg syntes er godt, men det tager ikke glimmeret af det.”

Yeardley Smith samlede sig mod til og gik hen og hilste på Rolling Stones ikonet, men hendes ærefrygt blev mødt med en ligegyldighed. ”Jeg sagde, Hej jeg er Yeardley Smith, det er mig der laver Lisa Simpsons stemme. Jeg er glad fordi du kunne komme i dag. Velkommen. Og så sagde han, 'yeah'. Virkede jeg for påtrængende?”

Stemmen bag Lisa Simpson havde dog ingen problemer med at få en autograf. ”Alle stjernerne der medvirker i showet, bliver nødt til at signere 80 manuskripter, til alle de medvirkende skribenter, skuespillere og producere. Og så signerer vi skuespillere manuskripter til stjernerne”.

Episoden af The Simpsons med Mick og Keith vises i Amerika til november, og man kan jo håbe på en drikkekonkurrence mellem Keith Richards og Barney , med nogle gode odds.

ANNONCE