Nyhed

Saybia udsendes i udlandet

Single nu, album til august i store dele af Europa

Succesen vil tilsyneladende ingen ende tage for Saybia. De har nu solgt over 90.000 eksemplarer af debutalbummet "The Second You Sleep", siden det udkom i januar, og nu er der gode chancer for, at succesen fortsætter ud over landets grænser.

Albummet bliver nemlig udsendt i store dele af Europa i begyndelsen af august. Nærmere betegnet er der tale om resten af Skandinavien samt Tyskland, Holland, Belgien, Østrig og Schweiz.

Allerede nu kan singleforløberen "The Day After Tomorrow" - der også blev Saybias gennembrudshit i Danmark - høres på en lang række radiostationer i Nordeuropa, og i Holland er den allerede blevet et radiohit, hvor den ligger nummer 25 på airplaycharten, bl.a. pga. radiostationen 3FM (Hollands svar på P3), der har sangen i højeste rotation.

Saybia har optrådt en del rundt om i Europa på det seneste - f.eks. to gange på den anerkendte klub Paradiso i Amsterdam og på de to store tyske festivaler Rock Am Ring og Rock Im Park.

I de næste måneder skal Saybia også spille i Norge, bl.a. på Ullevaal Stadion i Oslo sammen med A-ha - og igen i Tyskland, bl.a. for en stor del af den tyske presse. Saybia spiller dog også 22 koncerter i Danmark i løbet af sommeren.

ANNONCE