Nyhed

Weezer og The Muppets

I ny musikvideo

Weezer er snart klar med deres anden single fra albummet ”Maladroit”. Musikvideoen til nummeret ”Keep Fishin’” blev i sidste uge optaget i Los Angeles, med nogle ret kendte dukker som statister. The Muppets-dukkerne, der i år kan fejre sølvbryllup, dukkede op under optagelserne og udtalte om samarbejdet senere dette:

”Som en superstjerne, moi, vidste jeg, at det bare var et spørgsmål om tid, inden jeg ville blive bedt om at medvirke i min egen musikvideo. Og hvordan kan jeg sige nej til Weezer, med de bedårende Rivers, Scott, Brian og Patrick tiggende mig om at være deres muse,” sagde Miss Piggy.

Kajs fætter Kermit The Frog udtalte ved samme lejlighed: ”Det var vidunderligt at vende tilbage til den kulisse, hvor The Muppets blev optaget, for at optage musikvideoen til Weezers ”Keep Fishin’”. Jeg ved, at jeg snakker for alle Muppets, når jeg siger, at det var vidunderligt at arbejde sammen med så talentfuldt et band. Jeg håber bare, at Pat er kommet til hægterne, efter den ekstra opmærksomhed fra Miss Piggy — både kysseriet og karatehuggene.

Og som før skrevet på GAFFA Online er Weezer i gang med indspilningerne af deres femte album, som de har givet smagsprøver på i mp3-format på deres hjemmeside www.weezer.com, under audio-video-sektionen. Der kan man stadig downloade sangene "Private Message", "Prodigy Lover", "Yellow Camaro”, "Living Without You" og den helt nye ”George Hartwig”.

ANNONCE