Nyhed

Bush-guitarist stopper

Afløser fundet

De engelske post-grunge-rockere, Bush, står uden guitarist. Bandets faste guitarist, Nigel Pulsford (billedet), er nemlig gået ud af det succesfulde band. Gruppens forsanger Gavin Rossdale, som i fritiden hygger sig med Gwen Stefani fra No Doubt, fortæller, at bandet er i fuld gang med at turnere med deres seneste album "Golden State", og at Nigel Pulsford ikke har medvirket til dette.

Ex-Helmet-guitaristen Chris Traynor har afløst Nigel Pulsford, mens sidstnævnte har været sammen med sin familie. Gavin Rossdale fortæller til MTV, at Pulsford ikke blev smidt ud af bandet, da man ikke kan smide nogen ud, der ikke er der. Han forsætter med at sige, at der ikke har været nogen skænderier eller uoverensstemmelser over musikken, Pulsford var simpelthen bare træt af at turnere, og det respekterer Gavin Rossdale.

Om afløseren Chris Traynor siger Gavin Rossdale: "Vi har den bedste tid, vi nogensinde har haft; det er ligesom at have et nyt medlem af familien, det er, som om vi har adopteret ham."

Bush har planer om at indspille nogle demoer, hvilket skulle blive til et nyt album senere på året.

ANNONCE