Nyhed

Bono vidne i sag mod R.E.M.-guitarist

Forsvarer sin gamle ven Peter Buck

U2-forsanger Bono var forleden indkaldt som vidne i sagen mod R.E.M.-guitaristen Peter Buck (billedet), som er anklaget for at have forvoldt kaos i et fly - en sag, vi tidligere har omtalt på GAFFA Online. Og Bono talte til Bucks fordel.

Den 45-årige Peter Buck er ved en engelsk domstol sigtet for i sanseløst beruset tilstand at have opført sig mildt sagt upassende i et fly i april sidste år på vej fra Seattle til London. Buck skal efter at have drukket 15 glas vin have smidt en rullevogn med morgenmad på gulvet, forsøgt at afspille en cd i en anden rullevogn (!), forvekslet en fremmed kvinde med sin kone, have smidt yoghurt på de tililende besætningsmedlemmer og have forsøgt at åbne en udgang med ordene "Jeg ta’r hjem".


Buck benægter at have lavet skandale og har tidligere i retten sagt, at han tog en kraftig sovepille ved starten af turen og ikke husker noget fra resten af rejsen.


Bono mener heller ikke, at Buck kan have opført sig som påstået. Han var ganske vist ikke med flyet, men er gammel ven af Buck og sagde i retten, at Buck altid har opført sig fornuftigt, været en god familiefar, og at han aldrig har set Buck fuld eller tage stoffer.

Med sin påståede opførsel kommer Buck i fornemt selskab. F.eks. med den gamle Stone Roses-forsanger Ian Brown, der for et par år siden måtte tilbringe julen i fængsel efter en lignende episode - og så er der jo historien om vor egen Ole Thestrup, der i slutningen af 80’erne fik et fly til at nødlande i Canada, så besætningen kunne slippe af med den stærkt berusede skuespiller.


ANNONCE