Nyhed

Sort Sol signerer nyt opsamlingsalbum

Giver autografer i GUF på Nørrebrogade midnat før mandag

På mandag d. 4. marts udgiver Sort Sol deres nye opsamlingsalbum "Circle Hits The Flame - Best Off...", og i den forbindelse signerer de det nye album i pladeforretningen GUF på Nørrebrogade i København. Det sker midnat mellem søndag og mandag.

Opsamlingsalbummet indeholder Sort Sols største hits fra og med deres kommercielle gennembrud med "Flow My Firetear" fra 1991 og byder således på hits som "Siggimund Blue", "Daughter Of Sad", "Popcorn", "Let Your Fingers Do The Walking", "Kiss The Streets" og "Rhinestone" samt to nye numre og en engelsk version af det gamle Det Elektriske Barometer-tema "Når Solen Stikker Af". Sidstnævnte er i øvrigt albummets titelnummer.


De to helt nye numre er skrevet i samarbejde med ingen ringere end Søren Rasted fra det hedengangne Aqua, så det må siges at være et usædvanligt samarbejde.


"Circle Hits The Flame - Best Off" er udgivet i forbindelse med Sort Sols 25-års jubilæum, og skulle man ærgre sig over, at opsamlingen ikke indeholder numre fra starten af gruppens karriere, kan man trøste sig med, at dén periode er dækket af Sort Sols første opsamling, "Fog Things" fra 1992.

Sort Sol optræder i øvrigt til lørdagens Danish Music Awards-arrangement i Forum i København. Her er de nomineret i fem kategorier.


I forbindelse med Sort Sols jubilæum kører GAFFA Online en føljeton om gruppens historie. Ca. hver 14. dag kommer vi med et nyt kapitel, hvor vi år for år går tilbage i Sort Sols biografi. Vi kan love masser af overraskelser, bl.a. billeder fra Sort Sols private arkiver.


ANNONCE