Nyhed

Endnu billetter til Morcheeba

Den engelske trio spiller i Falconer på mandag

Du kan nå det endnu, hvis du vil til koncert med den engelske trio Morcheeba. Der er stadig ledige billetter til deres koncert på næste mandag, d. 18. november i Falconer Salen i København.

Morcheeba udgav i juli deres fjerde album "Charango", der byder på gæsteoptrædener af så forskellige kunstnere som rapperne Slick Rick og Pacewon og Lambchop-forsangeren Kurt Wagner. Stilen er grundlæggende Morcheebas vanlige blanding af pop, soul, triphop, hiphop og lidt country og blues. Albummet har fået fremragende anmeldelser, også i GAFFA, hvilket du kan læse nærmere om til højre.

Morcheeba blev dannet i 1995, da triphop-bølgen var på sit højeste, af sangerinden Skye Edwards og brødrene Paul og Ross Godfrey på hhv. beats/scratches og guitar/keyboards. Deres tre første album "Who Can You Trust?" (1996), "Big Calm" (1998) og "Fragments Of Freedom" (2000) har tilsammen solgt over 3 millioner eksemplarer og kastet hits som "Trigger Hippie", "Blindfold" og "Rome Wasn’t Built In A Day" af sig. Fra det nye album blev "Otherwise" et pænt hit i England, og nyeste og andet singleudspil er "Way Beyond".

Morcheeba spillede sidst live i København i efteråret 2000, da de spillede i et udsolgt Store Vega. De optrådte dog allerede i Danmark tilbage i foråret 1997, kort efter at de havde udsendt deres debutalbum. Dengang kunne man bl.a. opleve dem i Husets Musikteater (det nuværende VoxHall) i Århus til en beskeden entré på kr. 30,-.

Nu er billetterne lidt dyrere, men gruppen er også vokset en del både kunstnerisk og popularitetsmæssigt. Billetter kan købes på BilletNet.

ANNONCE