Nyhed

Finale på Klub GAFFA Tour i aften - med radiooptagelse

Kira & The Kindred Spirits, Aya og Stripclubjunkies på Skråen i Aalborg

I aften slutter Klub GAFFA Tour - med de tre danske upcoming bands Kira & The Kindred Spirits, Aya og Stripclubjunkies - med en koncert på Skråen i Aalborg. Finalen markeres ved, at koncerten optages af DR-P3 til senere udsendelse. Så hvis du både vil høre gode nye danske bands og have dine jubelråb i radioen, er det bare med at komme til Skråen.

Klub GAFFA Tour har i den sidste måned givet succesfulde koncerter i Århus og København. Turnéen er stablet på benene af koncertarrangøren PDH og GAFFA for at præsentere en række nye stjerneskud på en fælles plakat.

Koncerten er naturligvis åben for alle og ikke kun for Klub GAFFA-medlemmer. Resterende billetter kan købes i døren.


Læs her mere om de tre bands:

Kira & The Kindred Spirits
Efter at have levet i USA og England de sidste 7–8 år med bl.a. musikken som levevej er Kira Skov (billedet) nu tilbage i Danmark. Debutalbummet "Hapiness Saves Lives" er beskidt, følsom og enkel rockmusik, men først og fremmest er det en helt fantastisk stemme. Sammenligninger med PJ Harvey, Janis Joplin samt Beth Hart er så afgjort relevante, men primært er der tale om en dansk sangerinde/sangskriver, som er i besiddelse af en stil og et talent, som man ikke har set magen til herhjemme på den danske musikscene.

Aya
Efter en årrække med hundredvis af live-jobs i bagagen føler bandet endelig, at de er parate til at udfylde en plads som ærligt og energisk rockband med rock/pop-sange, der har melodien som hjerte uden at virke sørgmodige. Aya "lider" ikke, men fokuserer derimod følelserne på det fremadrettede og positive, hvilket bl.a. giver sig udslag i en selvsikker live-performance, der summer af energi, charme og magi. Aya har netop udgivet debutalbummet "Galaxy".


Stripclubjunkies
Efter at Stine Larsen de senere år har skrevet en del tekst og musik, dannede hun bandet Stripclubjunkies. Et navn, som stammer fra den første single fra bandet. En "tøsesang" om mænd, en piges forestilling om at være en mand skrevet med en god portion humor. "I think sex would be better if I was a man, I could stand up peeing my own name in the sand". Stripclubjunkies er aktuelle med deres selvbetitlede debutalbum.

ANNONCE