Nyhed

Hør tre nye Pearl Jam sange i dag

Fra det kommende album ”Riot Act”

Pearl Jam udsender på mandag den 11. november deres længe ventede nye album ”Riot Act”. Og med eneret for Danmark præsenterer GAFFA.dk streaminger af i alt seks sange fra albummet.

Hør “Thumbing My Way” her:

hurtig

langsom

Følgende sagde trommeslager Matt Cameron om sangen:

- Eddies musik og tekst. Stærkt materiale. Det er temmelig meget en akustisk sang, som Ed synger og spiller guitar på. Vi prøvede at gå til den som et band; alle spillede roligt for at holde intensitetsniveauet lavt. Jeg tror, vi ramte rigtigt. Jeg synes, den har en meget rar stemming af et band, der spiller sammen i et rum.


“You Are” kan høres fra i dag den 6/11 – 8/11 på:

hurtig

langsom

Følgende sagde Matt Cameron om sangen:
- Den skrev jeg, også noget af teksten, som før nævnt tilføjede Eddie noget tekst, hvilket bare gjorde den endnu bedre. Jeg synes også, den blev ret god. Jeg skriver altid om visse ting, når jeg prøver at skrive tekster. Jeg skrev sangen på guitar.

“I Am Mine” kan høres fra i dag den 31/10 – 14/11 på:

hurtig

langsom

Følgende er hvad Jeff og Matt fra bandet havde at sige om førstesinglen:

Matt Cameron: - Det er Eddies musik og tekst. Vi øvede på den til The Bridge School Show (årlig støttekoncert afholdt af Neil Young) i oktober måned. Den føltes rigtig god, stærk melodi og tekst. Det er første single fra albummet. Jeg ved ikke, om jeg tager fejl, men jeg tror, den handler om selv-bevidsthed, noget i stil med, hvem man er, men jeg kan tage fejl.
Jeff Ament: - Det er et digt. Det er en meget smuk og simpel tekst.

Glæd jer også til:
”Bushleaguer” 12/11 – 14/11

ANNONCE