Nyhed

Hør to nye Pearl Jam-sange i dag

Fra det kommende album ”Riot Act”

Pearl Jam udsender den 11. november deres længe ventede nye album ”Riot Act”. Og med eneret for Danmark præsenterer GAFFA.dk streaminger af seks sange fra albummet.

Tilgængelig 31/ 10 – 2/11:
Love Boat Captain (hurtig forbindelse)
Love Boat Captain (langsommere forbindelser)

Om sangen forklarer Pearl Jams rytmesektion følgende til GAFFA:


Jeff Ament: - Den sang er fantastisk; den måde teksten og vokalen transformerer sangen på. Eddie skrev den. Vi spillede den, da den var uden vokal, og da virkede den temmelig rå; jeg kunne ikke rigtig forestille mig vokal-melodien oven på den. Men så kom Ed ind i studiet og begyndte at synge den. Han viste mig teksten, og jeg blev helt lamslået over den.
Matt Cameron: - “Love is all you need”-delen af teksten er tvistet på en rigtig dejlig måde. Det er meget svært at citere andre tekster i en sang, man skriver. Jeg ved ikke, om det var de rigtige ord, han (Eddie, red.) brugte, men måden, han gjorde det på, var rigtig dejlig.
Jeff Ament: - Og det faktum, at kærlighedsbåds-kaptainen styrer … denne mystiske ting. Det er næsten lidt underligt. Der er alle disse åbenlyse tekster, der kommer til én, når man har lyst til at tale om Roskilde. Jeg syntes bare, det var sådan en smuk og magisk måde at tale om og håndtere det på. Den bliver rar at spille live, og en rar lille bøn, som vi går igennem hver aften.

Tilgængelig 31/ 10 – 14/11:
“I Am Mine” (hurtig forbindelse)
“I Am Mine” (langsommere forbindelser)

Følgende er hvad Jeff og Matt fra bandet havde at sige om førstesinglen:


Matt Cameron: - Det er Eddies musik og tekst. Vi øvede på den til The Bridge School Show (årlig støttekoncert afholdt af Neil Young) i oktober måned. Den føltes rigtig god, stærk melodi og tekst. Det er første single fra albummet. Jeg ved ikke, om jeg tager fejl, men jeg tror, den handler om selv-bevidsthed, noget i stil med, hvem man er, men jeg kan tage fejl.
Jeff Ament: - Det er et digt. Det er en meget smuk og simpel tekst.

Glæd jer også til:
”Save You” fra 3/11 – 5/11
”You Are” fra 6/11 – 8/11
”Thumbing My Way” 9/11 – 11/11
”Bushleaguer” 12/11 – 14/11

ANNONCE