Nyhed

Jacko beskyldt for abe-misbrug

Bubbles brutalt mishandlet talrige gange

Er der noget mere interessant end en god familie-fejde, og især, når den kommer fra en af Amerikas mest langt ude-familier, Jackson-familien?

LaToya Jacksons eks-mand Jack Gordon har netop færdiggjort en bog om familien. I bogen hævder Gordon ifølge dotmusic.com, at hans tidligere svoger Michael jævnligt har spanket sin monkey, eller på dansk mishandlet sin abe Bubbles.

Gordon hævder, at Jacko tit mishandlede sine aber, og på et tidspunkt dræbte én under et voodo-ritual. ”Jeg har set Michael slå Bubbles, sparke ham i maven. Og Michael plejede bare at sige, at han kan ikke mærke det; han er en chimpanse, jeg bliver nødt til at disciplinere ham.”

Andetsteds i bogen skriver Gordon, at Michael betalte Lisa Marie Presley 15 millioner dollars for at gifte sig med Michael, og lovede hende en karriere inden for musikken, et løfte, der dog aldrig blev overholdt. Og for at det ikke skal være helt løgn, så har Gordon også set Michael sprøjte noget væske ind i sig selv for at blive hvidere. Dette skete i 1985.

Jack Gordon har endnu ikke fundet et forlag, der vil publicere bogen, men mon ikke Peter Asschenfeldt nu melder sig.

Billedet er af pop-kunstneren Jeff Koons skulptur af Jacko og Bubbles fr 1988.

ANNONCE