Nyhed

Klub GAFFA Tour med upcoming bands

Oplev Stripclubjunkies, Aya og Kira & The Kindred Spirits

Med udgangspunkt i den stærkt stigende interesse for nyere dansk rockmusik er koncertarrangøren PDH og GAFFA gået i samarbejde om at præsentere en række nye stjerneskud på en fælles plakat.

Ideen er at præsentere 3 nye navne på nogle lidt større scener for et lidt større publikum. Den tredobbelte koncert besøger 4 byer rundt i landet, med GAFFA som mediepartner og stor opbakning fra de involverede spillesteder. GAFFA, PDH og de udvalgte spillesteder håber, at disse aftener kan blive en forrygende oplevelse for både bands og publikum.

På den første turné kan du møde grupperne Stripclubjunkies, Aya og Kira & The Kindred Spirits, der spiller flg. steder:


24.10.02 Train, Århus
08.11.02 Pumpehuset, København
23.11.02 Helsingør Sommerteater
28.11.02 Ålborg, Skråen

Og hvem er de tre bands så:

Stripclubjunkies:
Efter at Stine Larsen de senere år har skrevet en del tekst og musik, dannede hun bandet Stripclubjunkies. Et navn, som stammer fra den første single fra bandet. En "tøsesang" om mænd, en piges forestilling om at være en mand skrevet med en god portion humor. "I think sex would be better if I was a man, I could stand up peeing my own name in the sand". Stripclubjunkies er aktuelle med deres selvbetitlede debutalbum.


Aya:
Efter en årrække med hundredvis af live-jobs i bagagen føler bandet endelig, at de er parate til at udfylde en plads som ærligt og energisk rockband med rock/pop-sange, der har melodien som hjerte uden at virke sørgmodige. Aya "lider" ikke, men fokuserer derimod følelserne på det fremadrettede og positive, hvilket bl.a. giver sig udslag i en selvsikker live-performance, der summer af energi, charme og magi. Aya har netop udgivet debutalbummet "Galaxy".

Kira & The Kindred Spirits
Efter at have levet i USA og England de sidste 7–8 år med bl.a. musikken som levevej er Kira Skov nu tilbage i Danmark. Debutalbummet "Hapiness Saves Lives" er beskidt, følsom og enkel rockmusik, men først og fremmest er det en helt fantastisk stemme. Sammenligninger med PJ Harvey, Janis Joplin samt Beth Hart er så afgjort relevante, men primært er der tale om en dansk sangerinde/sangskriver, som er i besiddelse af en stil og et talent, som man ikke har set magen til herhjemme på den danske musikscene.

Medlemmer af Klub GAFFA får 25% rabat på billetten. Læs mere på klub.gaffa.dk


ANNONCE