Nyhed

Nyt TV-2 album 11. november

Steffen & co. er på kanten af Brandt

Den 11. november, også kendt som "den ælte i ælte", er ikke kun bagerens fødselsdag og årsdagen for afslutningen på første verdenskrig. Den dag udkommer også TV-2’s næste album, der har fået den typisk Steffen Brandt-finurlige titel "På Kanten Af Småt Brændbart".

Om det er TV-2-sangerens efternavn, der har givet inspiration til titlen, vides ikke, men der er en dybere mening med den. Udgangspunktet er nemlig et møde på en losseplads netop på kanten af småt brændbart, hvor fortid og fremtid mødes, og som Steffen Brandt synger: "Der er ingen grund til at spille smart / Når man hænger dér på kanten af småt brændbart".

Musikalsk møder fortid og fremtid også hinanden på det nye album. TV-2 har bl.a. ladet sig inspirere af den synthpop, man kan høre hos f.eks. Superheroes, men som TV-2 selv dyrkede i en tidligere udgave i 80’erne. Der er dog også mere guitarorienterede sange produceret af Nikolaj Steen, R&B-inspirerede numre produceret af Peter Biker - der lige har produceret til det kommende Craig David-album - og mere skæve og skramlende produktioner af Halfdan E., kendt for sit arbejde med Dan Turèll og Tobias Trier. Alle tre producere er i øvrigt gamle kendinge i TV-2-regi.

Det nye album er TV-2’s 14. studiealbum og opfølgeren til "Amerika" fra februar 2001.

ANNONCE