Nyhed

Stjæl System Of A Downs nye album

”Steal This Album” i butikkerne denne vinter

System Of A Down udsender i slutningen af november eller starten af december albummet ”Steal This Album”. Tracklisten falder først på plads, når den endelige mixing har fundet sted, men der forventes et sted mellem 12 og 17 sange.

Nogle af sangene på albummet stammer fra perioden omkring indspilningen af bandets seneste album ”Toxicity”. Disse sange endte på nettet i demo-versioner, efter at bandet havde delt hjemmebrændte cd’er ud med sangene ved nogle koncerter.

”Vi ser ikke disse sange som B-sider eller outtakes. De sange, der ikke endte på ”Toxicity”, er lige så gode, hvis ikke bedre, men de passede ikke ind i albummets helhed. Vi er glade for, at vores fans får muligheden for at høre dem samlet,” udtaler sanger Serj Tankian om det nye album.


Indpakningen til ”Steal This Album” lægger op til, at man ligeså godt kan stjæle eller brænde albummet, da udgivelsen bare består af plastic-cd-æsken og cd’en, hvor titlen er skrevet. Indehavere af albummet kan dog indsætte albummet i deres computer og få adgang til en speciel hjemmeside med info om sangene, der er produceret af Rick Rubin.


ANNONCE