Nyhed

Prince til Danmark – den er god nok

Koncerter i Aalborg og København bekræftet

For snart en uge siden kunne GAFFA.dk oplyse, at Prince ifølge sin officielle hjemmeside var på vej til Danmark. De dér nævnte koncertsteder sagde dog, at de ikke kendte noget til koncerterne, og heller ingen af de store koncertarrangører ville kendes ved dem. Men nu har DKB/Motor så offentliggjort, at den var god nok.

Prince spiller sammen med sit band New Power Generation i Aalborg Kongres- og Kulturcenter d. 24. oktober og d. 25. oktober i Falconer Teatret i København. Koncerterne er en del af hans "One Nite Alone"-turné, hvor han udelukkende optræder på – for en kunstner af hans størrelse – mindre spillesteder.

Billetsalget starter på mandag d. 23. september, kl. 10 for Københavns vedkommende og kl. 12 til Aalborg-koncerten. Billetter til København sælges på www.billetmaskinen.dk, 70 110 130 og i TDC-butikker landet over. Billetter til Aalborg sælges på kongrescentrets billetkontor, tlf. 99 35 55 66, www.akkc.dk, og du kan godt begynde at tage den store pengepung frem: Billetterne koster 850,- og 950,- + gebyr.


ANNONCE