Nyhed

Sort Sol på vej med livealbum – men uden tidsperspektiv

Undervejs, men ikke lige om hjørnet, siger Lars Top-Galia. Steen Jørgensen duetpartner hos Big Fat Snake.

(Nyheden opdateret 8. august kl. 15)

Som GAFFA.dk kunne offentliggøre i går, er Sort Sol på vej med et livealbum, og det kunne man også senere på dagen se i DR2’s "Spot"-portrætudsendelse, hvor bandet bl.a. gennemgik liveoptagelser. Men det er ikke lige om hjørnet, understreger guitarist Lars Top-Galia over for GAFFA.dk:

- Livealbummet kommer helt sikkert en dag, men det er uden tidsperspektiv. Der kan gå et halvt år, og der kan gå fire. Men selvfølgelig skal et band som os udgive et livealbum, for det har vi jo ikke gjort før. Vi skal have lyttet en masse optagelser grundigt igennem, for det skal være et ordentligt værk, siger han og fortsætter:

- De fleste optagelser er fra de sidste fire-fem år, for der er desværre ikke lavet eller gemt så mange fra før den tid, og de, der er, er ikke alle i en lige god lydkvalitet. Men disse kan så f.eks. udkomme en dag i fanklub-regi eller lignende.

Lars Top-Galia kan endnu ikke sige, hvilke optagelser, der kommer med på albummet. Men han siger:

- Perioden 2001-2002, hvor vi havde Sune Wagner fra The Raveonettes med på guitar og bas, var rigtig god, og især på Wig Wam-koncerten i Odense i august sidste år spillede vi fedt. Og den koncert er jo blevet historisk nu her et år efter. Wig Wam lukkede, arrangøren Rock On gik konkurs, og Sune Wagner er blevet millionær i USA siden dengang.

Hvis man vil høre Sort Sol live på cd, er der dog en aktuel mulighed, der smager lidt af fugl, nemlig Big Fat Snakes nye livealbum/dvd "One Night Of Sin", hvor sanger Steen Jørgensen medvirker som duetpartner på en fortolkning af Elvis-klassikeren "What Now My Love?"

Sort Sol kan også opleves i morgen på Skanderborg Festival.

Det er i øvrigt kun fire dage siden, Sort Sol sidst udgav et album, soundtracket til Linda Wendels film "Baby", der har premiere i dag.


ANNONCE