Nyhed

Vinderne af NU-albums og T-shirts fundet

“AlphaBravoShockpopDisco”

Selvom debutalbummet først udsendes den 29. august, har du allerede nu mulighed for at vinde NUs “AlphaBravoShockpopDisco” samt T-shirts.

Vi spurgte:
Hvem har produceret “AlphaBravoShockpopDisco”, og som tidligere har arbejdet sammen med navne som Beck og Black Rebel Motorcycle Club?
Det rigtige svar er: Michael Patterson

De heldige vindere er:

Michael Patterson
7490 Aulum

Jacob Kortbek
2300 København S

Pernille Kristiansen
2800 Lyngby

Peter Sørensen
7200 Grindsted

Jonas W. von Haffner
2300 København S.

Peter Ringtved
2200 København N

Pia Hansen
4600 Køge

Karen Hansen
2500 Valby

Kenneth Hornemann
5260 Odense


Interview

For 95 procent af den danske befolkning er NU formentlig totalt ukendt. Og det på trods af, at den danske kvartet i foråret er brudt igennem i England med debutalbummet AlphaBravoShockpopDisco, og har skrevet kontrakt med Universal i USA. Nu vender NU sig også mod fædrelandet.

For musikstuderende Stine Jacobsen ligner denne decemberdag i 2001 en hvilken som helst anden dagligdag på Rytmisk Musikkonservatorium i København. Hun hilser for eksempel som altid på sekretæren i receptionen, inden hun sætter sig i kantinen for at ryge en smøg.
Imens den kommende jazzsangerinde fisker cigaretterne frem, sidder den håbefulde jazzpianist og bassist Lars Iversen samtidigt på sit lille kollegieværelse i København og ringer til Rytmisk Musikkonservatorium. For han mangler en sangerinde til sit band. Et opslag i magasinet Soundcheck har ikke givet pote, så nu går han den direkte vej og ringer til sekretæren på rytmekons for at forlægge hende situationen.

- Sangerinden må godt have noget karisma, forklarer Lars Iversen sekretæren, mens Stine Jacobsen får ild på en cigaret.

Sekretæren giver Lars Iversen et par telefonnumre at gå videre med. To minutter efter ringer Stine Jacobsens mobil. Samme aften mødes hun med Lars Iversen og hans to bandkollegaer, storebror og guitarist Peter Iversen og trommeslager Morten Helgesen.
- Jeg gik ind i øvelokalet, mens en af mine medstuderende gik ud, husker Stine Jacobsen.

For Lars Iversen slutter lang tids søgen efter en sangerinde med ”karakter, ikke en Barbie-doll” den aften.
– Alt, vi manglede, var bare en sangerinde, der kunne brænde igennem. Da Stine trådte ind i lokalet, var det bare: ”Yes!”, siger Lars Iversen, der endelig havde fundet formlen på det band, der hurtigt skulle få navnet NU.

Læs resten af Sune Højrup Benckes interview med NU I denne måneds GAFFA.

ANNONCE