Nyhed

Kontroversiel dokumentar om Michael Jackson i dansk tv

"Living With Michael Jackson" på TV Danmark 2 i marts

Den kontroversielle dokumentarudsendelse "Living With Michael Jackson", som blev vist på engelsk tv sidste mandag, og som GAFFA.dk omtalte i sidste uge, kommer nu på dansk tv. TV Danmark har købt udsendelsen, som bliver vist på TV Danmark 2 i marts.

I udsendelsen følger journalisten Martin Bashir, kendt for bla. en kontroversiel dokumentar om prinsesse Diana, Jackson tæt, og udsendelsen viser bl.a., at Jacksons tre børn altid har klæder over hovedet, for at de ikke skal kunne genkendes af potentielle kidnappere, og man ser Jackson forsøge at made sin mindste søn Prince Michael II, mens han stadig har klæde over hovedet og foran munden.

I samme udsendelse bagatelliserer Jackson episoden i Berlin i november, hvor han holdt samme søn ud over en altan på fjerde sal, ligesom han indrømmer at have sovet med børn - men altså uden at være nærgående.

Programmet viser også, at parken ved Jacksons Neverland Ranch er rigt udstyret med Peter Pan-statuer, og man ser Jackson på indkøb, hvor han som den naturligste ting i verden køber varer for ca. 50 millioner kr.

Los Angeles-advokaten Gloria Allred har efter udsendelsen opfordret børnehjælpsorganisationen Child Welfare Services i Santa Barbara til at holde et vågent øje med de børn, der besøger Jackson i Neverland.

Omvendt har Michael Jackson ifølge chartattack.com nu klaget til de to engelske tv-nævn Britain’s Independent Television Commision og Broadcasting Standards Commision. Jackson siger, at Bashir havde lovet ikke at vise hans børn (der da også som nævnt hele tiden er dækket af klæder), og at han var blevet lovet en mulighed for at se udsendelsen, før den blev vist, hvilket han ikke fik.

Ifølge nme.com agter Jackson ligeledes at udsende en video, der skal afsløre Bashir som "hykler", idet denne på optagelserne siger, hans intention med programmet er at vise, hvor god far, Jackson er, og hvor uretfærdigt hans omgivelser dømmer ham.

ANNONCE