Nyhed

Nyt fra Pearl Jams overskudslager på vej

Bandet overvejer desuden at skifte selskab efter Sony-kontraktudløb

Pearl Jam har samlet over halvtreds sjældenheder og ikke tidligere udgivne sange fra deres eget lager. Et udvalg af sangene skal ende på det tidligere omtalte opsamlingsalbum for sjældenheder, der udsendes senere på året.

"Vi har alle julesinglerne, b-siderne og velgørenhedsalbum-sangene. Bandet er i gang med at kigge på forskellige versioner af sange, der ikke endte et studiealbum. Det kan ende med at blive en udgivelse på flere cd'er. Bandet er nødt til at finde ud af, hvor stor udgivelsen skal være", udtaler bandets manager Kelly Curtis til rollingstone.com.

Curtis fortæller også, at bandet har udfyldt deres kontraktlige forpligtelse med Sony, der dog stadig ejer rettighederne til de mange officielle live-bootlegs og den kommende udgivelse med sjældenheder.

Bandet er gået i gang med at snakke med andre selskaber, men overvejer også at udgive deres fremtidige musik på deres eget selskab via deres hjemmeside. "Amerikas er ikke noget problem, det er det oversøiske til gengæld. Vi sælger meget dér, men vi ved ikke, hvordan man samler sine penge ind i Chile," udtaler Curtis.

"Vi er begyndt at nyde friheden og ser, hvor den fører os hen, det er noget, vi har arbejdet på. Uanset hvilke dårlige beslutninger vi træffer i fremtiden, så er det os, der har truffet dem," udtaler sanger Eddie Vedder.

ANNONCE