Nyhed

Madonna og Britney Spears storvindere ved årets Golden Raspberry-prisuddeling

Jennifer Lopez slap for prisen, der vanærer årets dårligste film

Madonna og hendes mand, filminstruktøren Guy Ritchie, var aftenens store vindere ved årets Golden Rasberry-prisuddeling lørdag aften. Golden Rasberry-prisuddelingen eller slet og ret Razzies er en årlig prisuddeling, der vanærer årets dårligste film, og her passede Ritchies film "Swept Away", med fruen i hovedrollen, åbenbart fornemt ind.

Fem priser blev det i alt til: værste film, værste instruktør, værste genindspilning, værste par i en film og værste skuespillerinde, som Madonna måtte dele med Britney Spears på grund af stemmelighed. Madonna fik i øvrigt også en pris for årets værste kvindelige birolle for hendes korte medvirken som fægteinstruktør i den seneste James Bond-film "Die Another Day".

Britney Spears fik ud over prisen som årets dårligste kvindelige hovedrolle for hendes debut i filmen "Crossroads" også prisen for dårligste sang for "I'm Not A Girl, Not Yet A Woman" fra samme film.

Jennifer Lopez, der var nomineret som årets dårligste kvindelige skuespiller for sine hovedroller i filmene "Maid In Manhatten" og "Enough", kunne gå tomhændet hjem fra prisuddelingen, der sjovt nok heller ikke i år var gæstet af nogle af de nominerede.

Den fulde liste over "vinderne" kan ses her.

ANNONCE