Nyhed

Eks-Jupiter Day-sanger giver første solokoncert lørdag

Mark Rosenér på Rust i København 22. november

Den tidligere forsanger i Jupiter Day, Mark Rosenér, giver sin første solokoncert på lørdag d. 22. november på Rust i København.

Mark Rosenérs lyse, affekterede vokal var noget af det mest karakteristiske i Jupiter Days lyd, som den kunne høres på bandets selvbetitlede debutalbum fra sidste februar og på radiohits som "Empty Space" og "The Morning After". Men for et års tid siden, lige da det gik så godt, annoncerede Mark Rosenér, at han forlod Jupiter Day grundet personlige og musikalske uoverensstemmelser i bandet.

Mark Rosenér er nu klar med den selvskrevne single "Something In The Way", produceret af teamet The Everydays og Jon Schumann (bl.a. Kashmir, Mew og Carpark North). Instrumenterne håndteres af musikere hentet fra Bleeder (der i øvrigt giver koncerter i januar i København og Århus) og hedengangne Kinky Boot Beast. Musikvideoen til nummeret er instrueret af horrorinstruktøren Ask Hasselbach. Et album er ligeledes undervejs.

Jupiter Day eksisterer i øvrigt stadig og arbejder på nye sange, men har stadig ikke fundet en ny sanger, og på deres hjemmeside, http://www.jupiterday.dk efterlyser de én, hvis du mener, du kan løfte arven.