Nyhed

Gravøl ved Suede-arrangement

Bandets manager fortæller GAFFA.dk om opløsningen. Afskedskoncert på Vega i København 1. december.

Suede udeblev, da GAFFAs webshop i lørdags blev launchet på Ideal Bar i København. Scoopet var ellers at kunne præsentere og sælge den spritnye officielle Suede biografi "Love And Poison" med hovedpersonernes egne krusseduller som ekstra feature, men ifølge Suedes manager Charlie Charlton har de fem bandmedlemmer fra næste år besluttet sig for at holde pause på ubestemt tid. Da GAFFA i lørdags fik manageren på tomandshånd, ved arrangementet på Ideal Bar, kunne han uddybe:

– Bandet tog den store beslutning om en pause, der træder i kraft fra januar 2004, i onsdags, og selvom alt er foregået i fuld fordragelighed og uden at nogen hader hinanden, har beslutningen alligevel haft store følelsesmæssige konsekvenser, og derfor magtede gruppen ikke at sætte sig ind i fly og drage til Danmark.

Ifølge bandets manager har gruppen valgt at holde pause af forskellige personlige årsager, men også for at stoppe, mens mindet om dem stadig er godt. Bandet gennemfører deres planlagte koncerter og har siden planer om at kaste sig over diverse soloprojekter. Men en mulig genforening i fremtiden er ikke udelukket.

De danske fans kan se frem til en koncert i Vega d. 1. december 2003. Billetsalg på Billetmaskinen, TDC-butikker og Sex Beat Records, København.

ANNONCE