Nyhed

Kom gratis til koncert med Lake Placid [tilmeldingen er afsluttet]

De 50 første, der mailer os, kommer gratis ind på Loppen 28. april – med ledsager

17. maj udgiver de danske, både melodiske og skæve alternativ-poppere Lake Placid med sangerinden TK alias Tania Kristin Ballentine (billedet) i front deres debutalbum "Make More Friends". Singleforløberen "Is This Love?" er allerede blevet et radiohit, ikke mindst på lytterhitlisten Det Elektriske Barometer, hvor sangen har ligget nr. 1, og videoen til sangen er lige blevet færdig. Sidste efterår meddelte bandet ellers, at de stoppede, men de fortrød heldigvis hurtigt derefter.

4. juni spiller gruppen på Spot 10-festivalen i Århus, men gruppen giver nu 50 personer, chancen for at se dem live på onsdag 28. april på Loppen i København og hver tage en gæst med, det hele ganske gratis, og der er oven i købet gratis øl til de første, der kommer. Dørene åbnes kl. 21, men bandet har lovet først at gå på, når fodboldkampen Danmark-Skotland er færdig.

Alt, du skal gøre, for at komme med, er at sende en mail med dit fulde navn til [email protected] senest onsdag 28. april kl. 9.00 – ikke noget med at skulle svare på noget! De første 50, der mailer, kommer ind, og du får lige en mail fra os, der fortæller, om du er blandt de hurtige heldige.

ANNONCE