Nyhed

Koncert til støtte for Kræftens Bekæmpelse

Sterling, epo-555 og Lake Placid går på scenen på Lille Vega d. 21. januar til støtte for Kræftens Bekæmpelse

Støttekoncerter for tiden er ikke kun til fordel for Asien: I samarbejde med Kræftens Bekæmpelse kan Lille Vega d. 21. januar præsentere tre af dansk musiks mest spændende nye navne. Bandene Sterling (billedet), Epo-555 og Lake Placid stiller nemlig op til en tredobbelt støttekoncert, hvor entreindtægterne går ubeskåret til de kræftsyge og pårørende i Danmark.

Sterling har med hittet "Rødvin2004" vist, at kræft også er et emne, man kan behandle i en musikalsk kontekst, og det var dette nummer, der skabte kontakt mellem dette band og Kræftens Bekæmpelse.

”Vi er glade, hvis vores musik kan være med til at hjælpe andre mennesker. Vi håber, koncerten kan skabe opmærksomhed om Kræftens Bekæmpelses arbejde blandt de unge, som er vores publikum,” siger Ole Jeppesen, trommeslager i Sterling og tekstforfatter til "Rødvin2004".


Koncerten har naturligvis til formål at skaffe penge til sagen, men derudover håber direktøren for Kræftens Bekæmpelse, Arne Rolighed, også at hæve bevidstheden om sygdommen blandt unge mennesker.

”Kræftens Bekæmpelse er til for alle - også de unge i Danmark. Det er heldigvis sjældent, men kræft rammer indimellem også unge, og mange unge mennesker oplever, at nogen i deres familie får kræft. De unge er derfor også en målgruppe for vores arbejde.”

På Kræftens Bekæmpelses hjemmeside ligger "Rødvin2004" i nyt remix til gratis download.

Billetter til koncerten koster 100 kr. plus gebyr.


Gå til Kræftens Bekæmpelses hjemmeside!

ANNONCE