Nyhed

Brimstone Butterfly award-nomineret i Hollywood

Danske Brimstone Butterfly er nomineret for såvel surround lyd som cover for "Normality Killed The Cat".

I april måned i år udgav Brimstone Butterfly den første dvd-audio i Danmark, hvilket tidligere har været omtalt her på siden.

Den har efterfølgende fundet vej til USA, hvilket blandt andet har sikret BB medvirken på soundtracket i den amerikanske TV-Serie “Good Girls Don't” på Oprah Winfreys tv-kanal

Nu er albummet nomineret i hhv:
Surround Music Awards 2004
Alex Packaging Awards 2004

To på hinanden følgende music awards, som afholdes 31.8 og 1.9 i Hollywood. "Surround"-kategorien optages næste år som Grammy-kategori, hvor 'Alex' er en branchepris for cover/artwork.

Brimstone Butterfly er nomineret i kategorierne “Horizon Award”, “Best Surround Sound Mix” og ”Best CD Package & Illustrated Cover".

Selvfinasierede Brimstone Butterfly kommer i fint selskab. Finalisterne i de to prisuddelinger tæller udelukkende major label-artister, bl.a. Beastie Boys, Courtney Love, P.O.D., George Harrison, The Rolling Stones og The Who.

I samme anledning tager hele bandet til L.A. og planlægger koncerter og et større fremstød på det amerikanske marked, hvor interessen for danskerne har været støt stigende.

GAFFA.dk har talt med bandets trommeslager, Kristian Krämer, som er særlig stolt at nomineringen i Surround Music Awards:
– Her tæller alle dvd'er som er udgivet og ikke kun specifikke dvd-audio produktioner. Det er en kæmpe-anerkendelse for os. Og kigger man på de andre nominerede er det vildt at se vores eget navn og vores lille selskab, Inzect Music & Production, side om side med store verdensnavne og multinationale pladeselskaber.

De to award shows afholdes på The Grand Ballroom på Renaissance Hollywood Hotel i Los Angeles, under samme tag som såvel Grammy Awards- som Oscars-uddelingen.

Held og lykke ønskes herfra

ANNONCE