Nyhed

Belli og Nephew er landets mest downloadede

Den digitale musikbutik Payload har indstiftet en ny pris for at markere fremgangen i salg af downloads i 2004

Payload Prisen er en ny pris stiftet af den digitale musikbutik med samme navn for at markere, at der i indeværende år for alvor er kommet skub i salget af dansk musik som downloads over internettet, og ironisk nok blev det en kunstner fra den gamle garde, der løb med prisen for mest downloadede sang – nemlig Peter Belli?

Belli er dog ikke helt alene om succesen. Det er nemlig nummeret ”Nok Af Dig”, som Belli genindspillede sammen med Baby Woodrose, der løb med æren, men hatten af for, at den gamle rockers musik endnu kan stå distancen i 2004.

Payload Prisen uddeles foreløbig i fire kategorier, og årets store vinder blev ikke overraskende Nephew. Den århusianske kvartet løb både med hovedprisen samt prisen for årets mest downloadede album for liveudgaven af deres album ”10 x Så Live”.

Den sidste pris blev uddelt til årets talent. Her gik hæderen til bandet Hystereos, der med nummeret ”Stor Dreng” har fået lidt af et kulthit. Med talentprisen følger et betalt job på næste års Skanderborg Festival.

ANNONCE