Nyhed

Den århusianske forening LJUD starter pladeselskab

De to første udgivelser med Jason Forrest og Per Hoier er klar

Den århusianske forening LJUD, der allerede fungerer som koncert-arrangør samt bookingbureau med fokus på ny progressiv musik, udvider nu deres aktiviteter med et pladeselskab.

Selskabets første to udgivelser er begge 7-tommer singler. Den ene indeholder musik af den prominente, støjende amerikaner Jason Forrest, der også går under navnet Donna Summer (til stor frustration for dedikerede diskofans) og er ejer af pladeselskabet Cock Rock Disco. Den anden single byder på musik af danske Per Hoier, der tidligere har optrådt på Goodiepals Goodiebag/Demonbag-udgivelser via V/Vm og har udgivet tracks gennem det danske musik-site www.datanom.com.

De to første udgivelser illustrerer på glimrende vis LJUDs strategi for det nye pladeselskab. Planen er nemlig at udgive en blanding af anerkendte internationale kunstnere som Forrest samt mindre etablerede danske musikere som Hoier og således både holde en høj profil på den internationale musikscene og bidrage til at give nyere danske kunstnere opmærksomhed hos udenlandske medier, spillesteder og så videre.

LJUD har allerede et glimrende ry som koncert-arrangør, og det er blandt andet kontakterne fra dette virke, de vil trække på i pladeselskabsregi. I det forgangne år har foreningen blandt andet fungeret som kurator på Spot 10, RECession-festivalen og den svenske Norbergfestival foruden at arrangere egne koncerter med folk som Lightning Bolt, Knifehandchop og DAT politics, så der er basis for høje forventninger til deres kommende udgivelser. Vi ønsker god vind herfra!

Læs mere om LJUD – inklusiv kommende arrangementer – på deres webside, hvor også udgivelserne med Jason Forrest/Donna Summer og Per Hoier kan erhverves.

LJUDs webside

ANNONCE