Nyhed

Hush skriver verdensomspændende kontrakt

Det store selskab BMG Publishing signer danske Hush

Et af årets meget positive nye bekendtskaber, det danske pop-country-band Hush, har nu for alvor fået slået hul igennem til udlandet. I forbindelse med koncerten i Store Vega på lørdag underskriver bandet således på en kontrakt med det store selskab BMG Publishing.

Kontrakten er en worldwide publishing-aftale med BMGs hovedkontor i London. Her vil Hush komme til at arbejde sammen med Caroline Elleray og Tom Campion, som tidligere været en medvirkende faktor til, at bands som f.eks. Coldplay og Keane er slået igennem på verdensplan.

Caroline Elleray udtrykker sig i meget varme vendinger om det danske band, som første gang vakte selskabets interesse ved årets Spot-festival. Her rejste bandets sig ifølge Tom Campion over alt andet, han så, og da de siden hørte debutalbummet ”A Lifetime” var de begge overbevist om, at dette var et album med absolut hitpotentiale.


”Vi tror fuldt og fast på, at Hush vil blive et stort internationalt navn i 2005 og i mange år fremover,” udtaler Elleray.

Hush kan opleves i morgen, torsdag, på Train i Århus og lørdag i Store Vega i København. Begge koncerter bliver sammen med Teitur med fuldt band og strygerkvartet samt den svenske singer-songwriter Tobias Frøberg og i København også den færøske ditto Eivør Palsdottir.

ANNONCE