Nyhed

Courtney Loves nekrolog på skrivebordet

Album- og muligvis fængselsaktuelle Courtney Loves vilde liv fik New York Times til at forberede hendes nekrolog

Engelske New Musical Express fik efter møje og besvær fat i rockens førende femme fatale mellem et par retsmøder i L.A. hvor Love står anklaget for besiddelse af de smertestillende midler hydrocodon og oxycodon, hvilket kan sende den kontroversielle rockenke et år bag tremmer.

Courtney Love er i disse dage aktuel med sit første album i eget navn, "America's Sweetheart" og sit første album udspil, siden Hole udsendte "Celebrity Skin" i 1998.

Albummet er blevet fint modtaget, men tiden omkring tilblivelsen har ikke været karakteriseret ved udpræget arbejdsro. Selv for en dame af Loves kaliber har det seneste år hørt til de mere turbulente. For et år siden blev hun arresteret i Heathrow lufthavn efter angiveligt at have overfaldet en stewardesse vebalt. Dagen efter optrådte hun i ført Anders And-kostume med Elton John. I oktober blev hun arresteret for indbrud i L.A., blev senere løsladt mod kaution, for få timer senere at ende på hospitalet for en formodet overdosis. Kort efter kunne den amerikanske presse berette, at Courtney Love havde mistet forældremyndigheden over sin datter, Frances Bean, til Kurt Cobains mor, Wendy O'Connor.

I interviewet med NME morer Courtney Love sig over, at selv seriøse New York Times havde forberedt hendes nekrolog, at det er umuligt at skaffe ordenligt kokain nu om dage, at The Vines – som hun havde hængt ud med dagen før – er overvurderede, og at hun i øvrigt er i superform.
Courtney Love har tidligere bebudet, at "America's Sweetheart" går nr. 1 på hitlisten. Om profetien går i opfyldelse, og om hun i givet fald må fejre sejren bag tremmer, vil stå klart inden længe. "America's Sweetheart" udkommer i dag, og i morgen skal Love igen for retten i L.A.

ANNONCE