Nyhed

Marie Frank opvarmning til Lambchop på Skandinaviensturné

Forsanger Kurt Wagner begejstret for Frank

Når det ca. 15 (det går lidt op og ned) m/k høje amerikanske alternative country-ensemble Lambchop til marts drager på Skandinaviensturné, bliver det med Marie Frank som opvarmning. Frank har turneret en del med den amerikanske, dansk gifte sanger og sangskriver Howe Gelb, og det var ved en koncert i Los Angeles, at Lambchop-forsanger Kurt Wagner blev begejstret for danskeren, der da også på sit seneste (mini)album "Swimmingly" er tydeligt påvirket af alt-country-scenen.

Marie Frank kan opleves med Lambchop flg. steder:
09.03: VoxHall, Århus
10.03: Storan, Göteborg, Sverige
11.03: Rockefeller, Oslo, Norge
12.03: Monde, Stockholm, Sverige

Marie Frank er dog ikke med ved koncerten 13. marts på Vega i København. Her forestås opvarmningen af den polske strygekvartet DAFO, som også spiller sammen med Lambchop under koncerten.

I 2002 var åndsbeslægtede danske Wynona i øvrigt opvarmning for Lambchop i Skandinavien, igen på opfordring fra Kurt Wagner.

Lambchop udgav i mandags hele to album, "AwCmon" og "NoYouCmon", der også er udgivet som dobbeltalbum. Læs interview med Lambchop i GAFFA marts, der er på gaden 4. marts, og anmeldelse af koncerten på VoxHall på GAFFA.dk

ANNONCE