Nyhed

Billy Corgan forbereder soloalbum

Tidligere Smashing Pumpkins- og Zwan- sanger arbejder på "larmende, poetisk og dum" debut

Efter en del stilhed omkring den tidligere Smashing Pumpkins- og Zwan- frontmand Billy Corgan er den korthårede rocker så småt begyndt at røre på sig igen. Den sidste tid er blevet brugt på digtoplæsning og færdiggørelsen af en digtsamling, men nu er det igen rocken der kalder.

Corgan er så småt gået i gang med at indspille sit første soloalbum, selvom han på www.billycorgan.com skriver: "Nogle vil påstå, det ikke er mit første soloalbum, og til det har jeg ingen indvendinger," spøger sangeren, der oftest er blevet beskyldt for at være en kontrolfreak.

"Jeg er meget tændt på at arbejde på min egen musik, for dette er første gang i mit liv, at sangene laves uden kompromis. Musikken bliver larmende og smuk og poetisk og dum, præcis som jeg kan lide det," skriver Corgan endvidere på hjemmesiden.


Smashing Pumpkins blev opløst i slutningen af 2000 og nåede at udsende seks studiealbum. Zwan blev opløst sidste efterår, efter kun et album, "Mary Star Of The Sea". Så selvom det er svært at opløse et soloprojekt, er der ret stor sandsynlighed for, at Billy Corgan bliver opløst efter en enkelt ep.


ANNONCE