Nyhed

Destiny’s Child går i studiet til marts

Beyoncé udskyder planer om endnu et soloalbum

Pige-R&B-trioen Destiny’s Child går i studiet igen til marts for at indspille opfølgeren til 2001-albummet "Survivor", meddeler mtv.com.

Det var ellers meningen, af Beyoncé Knowles ville arbejde på en hurtig opfølger til sidste års solodebut "Dangerously In Love", fordi hun til det lavede mange flere sange, end der var plads til på albummet; noget, vi GAFFA.dk berettede om for en måned siden. Men de planer er nu udskudt.

Til gengæld er trioens Michelle Williams, der var den første af de tre til at udsende et soloalbum, klar med opfølgeren til sin solodebut "Heart To Yours" fra 2002. Det nye album får titlen "Do You Know?" og udkommer 27. januar.


Beyoncé er i øvrigt udvalgt til at synge den amerikanske nationalsang "Star Spangled Banner" til Super Bowl, finalen i amerikansk fodbold, der finder sted i Houston, Texas 1. februar. Dén slags betragtes i USA som en meget stor ære, og finalen plejer også at være et af være de mest sete programmer i amerikansk tv med omkring 130 millioner seere i USA og 800 millioner i resten af verden.

ANNONCE