Nyhed

Madonna kritiserer Bush på sin hjemmeside

Støtter demokraternes Wesley Clark til præsidentvalget

Madonna har aldrig været kendt for skarpe politiske budskaber. Ganske vist gik der rygter om, at videoen til singlen "American Life", der kom ud samtidig med USA’s angreb på Irak sidste forår, skulle rumme en kraftig kritik af selvsamme angreb og præsident Bush, men da videoen kom ud, havde hun angiveligt selv censureret kritikken ud. Nu springer hun til gengæld ud på sin hjemmeside med skarp kritik af Bush og en uforbeholden støtte til Wesley Clark, der er en af demokraternes kandidater op til præsidentvalget, der finder sted i november.

Madonna skriver bl.a.: "Jeg har aldrig gjort dette før. Men handler livet om at løbe en risiko eller ej? (...) Jeg støtter general Wesley Clark op til præsidentvalget. Ikke som en "berømthed", men som en amerikansk borger og som mor. Jeg vil have, at mine børn vokser op med de samme muligheder, som jeg havde – at vide og forstå, hvad der sker i verden og kunne rejse ud i verden sikkert og stolt. (...)

Den største risiko er ikke terrorisme eller "ondskabens akse". Det er mangel på lederskab, ærlighed og en komplet mangel på bevisthed. Uheldigvis kan vores nuværende regering ikke se det store perspektiv. De tænker for småt og lider af "hvad er der i det for mig?"-syndromet. (...)

Heldigvis er der nu en kandidat i opløbet til præsidentvalget, som er dedikeret til at sikre, at vores land lever op til sit løfte og sit folk. Han er en højt dekoreret soldat, en respekteret diplomatisk leder, som allerede har givet 34 år til sit land. Han er klog, og han er god (...) Jeg har set på alle de demokratiske kandidater. Jeg respekterer dem alle for deres hengivenhed og patriotisme. Men jeg støtter Wes Clark, fordi jeg i ham ser de kvalifikationer, den karakter og den vision, vi så desperat har behov for. (...)"

Madonna slutter af med at opfordre alle til at give hendes budskab videre. Læs hele hendes erklæring på http://www.madonna.com

ANNONCE