Nyhed

Michael Jackson-interview om pædofili på TV2 i morgen

Jackson afviser alle anklager, men indrømmer at have sovet med det angivelige offer

I morgen torsdag 8. januar kl. 22.45 kan man på TV2 se det interview, Michael Jackson juledag gav til CBS-journalisten Ed Bradley for programmet "60 Minutes", og som tidligere har været omtalt på GAFFA.dk. Her kommenterer Jackson for første gang de pædofilianklager, der førte til ransagning af hans ranch Neverland, hans anholdelse 20. november (og hurtige løsladelse mod kaution) og derpå følgende sigtelse for i alt syv tilfælde af overgreb mod en nu 13-årig kræftsyg dreng og to tilfælde af at have beruset denne. Anklager, der kan føre til op mod tyve års fængsel.

I interviewet indrømmer Jackson at have delt seng med det angivelige offer, men siger, at det kan han ikke se noget forkert i, og han har i øvrigt oplevet det samme som lille. Han afviser dog at have foretaget overgreb mod barnet og siger bl.a.: "Jeg ville hellere skære mine pulsårer over end skade et barn."

Jackson klager også over politiets angivelige brutalitet under hans anholdelse og siger endvidere, at han aldrig vil bosætte sig i Neverland igen, efter at politiet har gennemrodet stedet.


ANNONCE