Nyhed

Raveonettes og Junior Senior pænt placeret på NME’s årsliste

Redaktionen af det toneangivende engelske musikblad vilde med danskerne

Regelmæssige læsere af det toneangivende engelske musikblad NME vil vide, at bladet det sidste år har udtrykt stor begejstring for de danske bands The Raveonettes, Junior Senior og Mew. I seneste nummer har bladets redaktion udvalgt årets 50 bedste singler og album, og her er de to førstnævnte grupper pænt placeret.

På singlelisten ligger The Raveonettes’ "That Great Love Sound" som en respektabel nr. 15, mens Junior Seniors "Move Your Feet" ligger lige i hælene på plads nr. 17. Listen toppes af Beyoncés "Crazy In Love". Junior Senior må dog tage til takke med den lidt mellemfornøjede kommentar: "Seks måneder efter udgivelsen (dvs. nu, red.) er bandet glemt, men disse magiske tre minutter vil være her for evigt."

På albumlisten ligger The Raveonettes’ "Chain Gang Of Love" på en plads nr. 46, heller ikke helt skidt, når det er foran så markante navne som Jane’s Addiction og Starsailor. Junior Senior er dog ikke kommet med på listen, der toppes af anmelderkæledæggerne The White Stripes’ "Elephant".


I morgen er GAFFAs januarnummer på gaden, og her kan du så læse GAFFA-skribenternes bud på årets albums.

ANNONCE